Experti


  • Arta Plastica - Dr.RODICA MATEI

Istoric de arta, ex Director stiintific al Muzeului National de Arta al Romaniei (1994-2010), curator al numeroase expozitii de arta romaneasca moderna si contemporana, Coordonator al proiectului de reorganizare a Galeriei de Arta Romaneasca Moderna a muzeului, expert in arta romaneasca moderna.

                              - DANA DRAGOMIR

Istoric de arta, specialist in arta plastica romaneasca si contemporana, ex. coordonator al Muzeului Colectiilor de Arta, curator a numeroase expozitii de arta romaneasca si straina.

  • Consultant arta plastica, restaurator - Dr.IOAN DARIDA

Specialist restaurator patrimoniu monumente in domeniile pictura murala, pictura pe lemn. Proiectare si restaurare opere de arta patrimoniu fix si mobil. Activitate de instruire profesionala - personal cu pregatire medie sau superioara. Expertiza, evaluare opere de arta, mobilier. Absolvent al al Universitatii Nationale de Arte, Bucuresti, Facultatea de Istoria si Teoria Artei, Doctor in arte.

  • Bijuterii / Obiecte de argint - LAURA IANCU

Consultanta tehnica de specialitate bijuterie-orfevrarie. Profil tehnic conform certificarii si calificarii emise de Monetaria Statului, Banca Nationala a Romaniei. Atestare si Autorizare metrologica emisa de Inspectia Metrologica de Stat pentru operatiuni de masurare, gestionare, distribuire si comercializare in domeniu (1978 - 1992).
Din 1992 pana in prezent, activitate neintrerupta la Casa de Licitatie ALIS, participand la peste 500 expozitii si licitatii. Atestare ANPC pentru operatiuni cu metale pretioase, aliaje ale acestora si pietre pretioase, conform legistatiei in vigoare.

  • Orologerie - GIGI MATACHE
TOP